WAGENPARK

Uw goederen verdienen topkwaliteit tijdens het vervoer, daarom bestaat ons wagenpark uit nieuwe voertuigen die maximaal 2 jaar in ons bezit blijven. Daarna vindt er een inruil plaats met een nieuw voertuig.

Fiat Ducato

De grootste van de Fiat Bedrijfswagen range. Met zijn verlengde configuratie kan onze Fiat Ducato goederen vervoeren tot een lengte van 3.12 meter. In combinatie met de aanzienlijke breedte en hoogte van de laadruimte kan onze Fiat Talento verschillende soorten goederen passend veroeren.
 

Laaddimensies:

L - 312 cm

B - 187 cm

H - 166 cm

Fiat Doblo

(Koeltransport)

Onze Fiat Doblo is uitgevoerd in de 'Maxi' configuratie, waardoor hij langere goederen kan vervoeren. Tevens geeft deze bedrijfswagen u de optie om goederen gekoeld te vervoeren, dankzij onze op maat gemaakte koel- en vrieskluis.

Laaddimensies:

L - 217 cm

B - 174 cm

H - 130 cm

Fiat Talento

Met zijn verlengde configuratie kan onze Talento goederen vervoeren tot een lengte van 3 meter. Dankzij het doorlaadluik kunnen relatief 'smalle' goederen met een lengte tot 4 meter vervoerd worden.

Laaddimensies:

L - 294 cm

B - 166 cm

H - 138 cm

Trailer

Onze Fiat Talento is uitgevoerd met een trekhaak en kan daardoor geboekt worden in combinatie met onze Debon trailer. Dankzij de gesloten laadruimte, laadklep en geveerde dubbele assen kunnen goederen veilig en comfortabel vervoerd worden.

Laaddimensies:

L - 311 cm

B - 167 cm

H - 200 cm